top of page

ჩვენ შესახებ

565.jpg

ჩვენ მთავარ მიზანს წარმოადგენს: მთელი ჩვენი რესურსი მივუძღვნათ ჭეშმარიტად უნიკალური ქართული ღვინის, ჭაჭისა და ბრენდის დამზადებას, რაც წარმოადგენს ქართული ვენახებისა და ხალხის ანარეკლს.​ საქართველოში ქვევრში ღვინის დაყენება 8 ათასი წლის წინ დაიწყეს და ამ ტრადიციას დღემდე ინარჩუნებენ.

ქვევრის ღვინის დაყენების ქართულ ტრადიციულ მეთოდს იუნესკოს (UNESCO) არამატერიალური კულტურული მემკვიდრეობის ძეგლის სტატუსი მიენიჭა, რაც ამ მეთოდის უნიკალურობაზე მიუთითებს.

bottom of page